Facelift & Bodyprocessen

Energetische Facelift

Energetische wattes? Was mijn reactie, toen ik voor het eerst hoorde over de Facelift. Dat heb ik toch helemaal niet nodig? Maar toen ik hoorde waar het werkelijk voor staat en wat het doet, raakte ik toch nieuwsgierig. En wat een cadeau bleek het te zijn voor mij en mijn lijf!

Energetische Facelift® verwijdert oordeel uit het lijf.

Verwijder die oordelen (via het aanzetten van een energetisch proces), dan verander je ook de fysieke verschijning.

Je hebt maar een lichaam!

Verzorg je jouw lichaam zoals het zou willen? Betrek je jouw lichaam bij jouw keuze?

Is het Aardse ook betrokken bij jouw dagelijkse dag? Ben jij dankbaar voor wat je lichaam allemaal doet voor jou?

De Access Energetische Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam te herstellen.

De zachte, rustgevende aanraking die op uw gezicht en hals wordt aangebracht, werkt samen met je lichaamscellen om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Je ligt op een massagetafel en 2 handen liggen op jouw gezicht, in je nek, hals en borst.

Tijdens de Energetische facelift worden er 32 processen aangezet, die allemaal hun eigen werking hebben in jouw lijf.

 

Mensen hebben veranderingen gemeld in het volgende:

 

     • Het licht en de helderheid van het gezicht
     • Elasticiteit van de huid
     • Helderheid van de ogen
     • Gloed in het haar
     • Liften van borsten en billen
     • Verbeterde energie
     • Verhoogde ontspanning

 Kies je liever voor een enkele specifiekere behandeling op 1 klacht? 

Dan is een bodyproces van Access conciousness een goede keuze, hierover kom ik graag met in contact.

Wat het ook is, of je nu al veel innerlijk werk hebt gedaan of weinig, veel van je lichaam houdt of nog niet zo, wat als er een andere mogelijkheid is en je altijd om meer gemak, joy en glorie mag vragen en ontvangen

Enkele reacties op de behandelingen:

Monique Siri Sant
Monique Siri Sant
2023-02-25
Onlangs een afspraak gemaakt met Femke, vanwege teveel drukte in mn hoofd en de bijbehorende vermoeidheid. Ons gesprekje was gezellig en voelde prettig. De behandeling daarna was heel ontspannend, voelde warm en fijn. Een aanrader wanneer je behoefte hebt aan een fijn moment voor jezelf. Dankjewel Femke!
ronald van tielen
ronald van tielen
2023-02-17
Ik heb al enige tijd last van een zenuw beklemming in de schouder. Dit geeft veel pijn in de arm en zorgt voor aanvallen van hevige pijn die door straalt naar de hele arm hand en vingers. Ik heb bij Femke 2 x een body process behandeling ondergaan waardoor de pijn minder hevig was en minder vaak terugkeerde. Door deze ervaring kan ik Femke ten zeerste aanbevelen voor deze behandelingen.
Gea bosscher
Gea bosscher
2023-02-08
Femke.... wat een fijne belevenis.....Energetische facelift.....heerlijk.....ontspannen......en een mooiere glade glimmende huid..... maar ook komt je lichaam tot rust.....dus eigenlijk ook body and soul..... kwam er heerlijk als herboren weer uit......het is niet ff in 5 min gebeurd....ze neemt echt de tijd en als je vragen hebt kun je deze gewoon stellen....prachtig mooi mens dank je wel ...dankbaar dat ik dit mocht ontvangen ...liefs gea.....
marcel berendsen
marcel berendsen
2023-01-30
Gisteren een heerlijke Symphony of the cells behandeling gehad na een pittige bosloop en vandaag geen last van spierpijn gehad
Cst Els
Cst Els
2022-07-05
Ik heb een Bars behandeling van Femke mogen ontvangen. Meestal zijn therapeuten de moeilijkste cliënten om op tafel te hebben, maar daar had Femke geen probleem mee. :-) De eerste 5 minuutjes voelde ik wat schokjes door mijn lichaam gaan, daarna kwam ik in een diepe ontspanning terecht en werd na een uurtje weer wakker. Femke werkt met ontspannen en warme handen, heel prettig. Femke gaf aan dat er nu blokkades weg zijn op het thema creëren. Ik ben benieuwd...... :-D
Shadee Vroon
Shadee Vroon
2022-01-13
fijne ervaring. Omdat ik niet naar Femme pour vous kon gaan door omstandigheden, besloot ze om op huisbezoek te komen. heerlijk in de watten gelegd :) Bedankt hiervoor.
Saskia van der Leij
Saskia van der Leij
2021-12-10
Ik heb een energetische facelift ontvangen van Femke. Het was een hele fijne ervaring. Tijdens de behandeling legt ze haar handen op verschillende plekken op je gezicht, hals en borst. Ik voelde daardoor een diepe rustig en ontspanning. Na de behandeling voelde ik me verkwikt en vol energie en mijn gezicht zag er ontspannen uit en de roodheid was een stuk minder. Deze behandeling van Femke is echt een aanrader
Femke van Tielen
Femke van Tielen
2021-09-14
Goede dag speciaal persoon, wat leuk dat je me op zoekt bij Google, Ik ben niet zo handig met google, dus vandaar dat ik een review schrijf als welkom ;) Nu we weer aan de slag mogen ben ook ik weer begonnen met behandelingen geven. Zelf ben ik gevaccineerd, ivm mijn werk met ouderen. u bent allemaal welkom wel of niet gevaccineerd. De reden waarom ik Bars behandelingen geef is ivm mijn eigen ervaring: Na een behandeling ben ik weer mezelf, helemaal opgeladen maar tevens ook relaxed. Na mijn eigen 1e behandeling merkte ik dat mijn schouders weer even hoog stonden, tijdens de behandeling voelde ik van alles en nog wat, maar vooral ontspanning. 1 ding wat zeker is de behandeling geeft u 100% ontspanning in het slechtste geval ;) Maar wat als het u meer kan geven, bieden hoe mooi is dat? Heeft u vragen en of opmerkingen dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Femke van Tielen
Jt Hermeling
Jt Hermeling
2020-05-27
Heb heerlijk genoten vanmorgen van mijn gewonnen prijs.
Rian Willems
Rian Willems
2019-12-21
Heel fijn om bij haar een behandeling te ontvangen. Na de behandeling weer helemaal opgeladen!

Adres

Vrouwenslag 32

6931 WS Westervoort